11 jobs voor verhuizers in Deurne

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.340 onbelast bij*
Hoe werkt het?

Vacature verhuizer in Deurne

 • containerpark
  Iemand die voor ons onze spullen naar containerpark kan brengen, wij hebben geen auto en geen hulp ? Wij gaan verhuizen , een eerste deel van kl...
 • verhuis
  verhuis vermoedelijk op 18 april
 • Verhuizing Antwerpen naar Amsterdam
  Verhuizing van Antwerpen naar Amsterdam. Busje nodig met 1 persoon. Ik heb niet veel spullen. Ik heb de volgende spullen: -2 persoonbed b...
 • Nieuw salon gekocht en de oude moet naar container park gaan
  Hello Mijn oude salon is in ten eekhovelei 60 in deurne, mijn nieuwe is in bredabaan aan de kringwinkel in merksem. en containerpark is in deurn...
 • Verhuis maandag 29/10
  Verhuis naar Melsele van huis naar huis hè meeste is gelijkvloers een paar bedden en kasten op het 1 st verdiep graag een prijs voor verhuis aub
 • Hulp bij verhuizen en vervoer
  Iemand die enkele uren wil helpen met verhuizen. Iemand met camionette/aanhangwagen om te rijden. Heb zelf geen vervoer. Iemand die dan ook een ha...
 • Verhuizen + montage (eettafel,plafondlampen)
  Verhuis zal de eerste week van maart 2018 zijn. Graag 2 mannen. Het is namelijk verhuis in hetzelfde gemeente (Deurne). We vragen ook hulp bij mon...
 • Hulp verhuis
  Een klein appartement inboedel in de vrachtwagen laden van 2 de verdieping komen de niet zoveel. Kasten e.d. naar beneden Enzo samen in de grote ...
 • Motor en enkele dozen / zakken verhuizen
  Van Deurne naar Zele. Onderlinge prijsafspraak. Zeer dringend.
 • Verhuis in Deurne (2100)
  Voorbereiding verhuis juli
 • Verhuis in Deurne (2100)
  Ik zoek mankracht om meubels te demonteren en dozen aan te geven dag v verhuis in juli-augustus.
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktisch zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Een job als verhuizer in Deurne? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.340 onbelast bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.340 onbelast bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze verhuizers zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.93/5 door 1.754 klanten

Populaire jobs voor verhuizers in Deurne

Vacature verhuizer Deurne, Job als verhuizer in Deurne, Werk als verhuizer Deurne,…

Schrijf u gratis in

Categorieën vergelijkbaar met vacature verhuizer in Deurne

Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!