11 jobs voor verhuizers in Hemiksem

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.340 onbelast bij*
Hoe werkt het?

Vacature verhuizer in Hemiksem

 • Verhuis midden april
  Prijs voor verhuis van St Job naar Aartselaar ergens midden april! Bedden, koelkast, wasmachine, fietsen, kasten, kleren, enz... Een grote...
 • Verhuizen
  Vrijdag 31/1 moet een appartement helemaal leeggemaakt worden in Hoboken. Dit tussen 12u - 15u. De meubelen zouden getransporteerd moeten worden n...
 • Verplaatsen meubels
  Dinsdag 28 januari worden er enkele badkamermeubels geleverd en deze zouden van de voordeur tot de 4e verdieping (lift aanwezig) moeten geraken , ...
 • VERHUIS VAN EEN ZETEL
  Verhuis van een zetel van Linkeroever naar Kruibeke, camionette en twee personen zijn nodig. Afmetingen van de zetel 280 en 180 cm
 • Binnenshuis verplaatsen van zwaar meubilair. geen verplaatsing.
  In het kader van renovatie parket moeten wij enkele kamers en leefruimtes volledig ontruimen en zoeken wij hulp om zwaar meubilair te verplaatsen ...
 • Verhuis op 7 november 2018
  Verhuis naar het centrum van Lier. Een ladderlift is nodig tot 1ste verdieping. Graag ook 2 of 3 mannen.
 • 6 eetkamerstoelen
  Heb interesse voor 6 eetkamerstoelen op 2e hands, bevinden zich in Wervik, moet verkoper nog contacteren i.v.m.transport en datum. Moet de verko...
 • Verhuis camionnette met chauffeur
  Voor verhuis van inboeldel (meubilair, wasmachine enzo) van Niel naar Kieldrecht. Deze (of volgende week) als dit mogelijk is.
 • Transport van 2 en 3 zit binnen hemiksem
  De 2 en 3 zit zouden moeten opgehaald worden in de tuitboslei liefst nu donderdag of vrijdag kan u dan en wat is uw prijs aub en kan u zelf helpen...
 • Meubels verhuizen + (de)monteren
  Verhuis van 1 verdieping naar boven. Enkel nog keukenkasten en kleerkast demonteren, verhuizen en monteren. Hulp bij uitpakken.
 • Verhuis in Wilrijk (2610)
  Wij zullen zondag een verhuiswagen vol dozen hebben staan in de Planetariumlaan. Deze moeten 1 verdiep omhoog via een trap.
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktisch zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Een job als verhuizer in Hemiksem? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.340 onbelast bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.340 onbelast bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze verhuizers zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.93/5 door 1.763 klanten

Populaire jobs voor verhuizers in Hemiksem

Vacature verhuizer Hemiksem, Job als verhuizer in Hemiksem, Werk als verhuizer Hemiksem,…

Schrijf u gratis in

Categorieën vergelijkbaar met vacature verhuizer in Hemiksem

Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!