10 jobs voor verhuizers in Moen

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.340 onbelast bij*
Hoe werkt het?

Vacature verhuizer in Moen

 • Transport meubels naar containerpark
  Het betreft het leegmaken van van een serviceflat na overlijden en de transport van de zaken (ook grote meubels) naar het containerpark. Mvg
 • verhuis 2 zetels + salontafel
  zoek persoon die 2 zetels (2 en 3 zit) + salontafel kan verhuizen vanuit Kluisbergen naar 2 appartementen in Antwerpen (2000 en 2020 Antwerpen - 2...
 • Verhuis (korte afstand) op 25 januari
  Wij verhuizen naar onze nieuwe woning. Al onze spulletjes en meubels moeten mee. We habben twee kinderen dus dat is heel wat. We hebben een camio...
 • VERHUIS
  1 persoon met camionette voor vervoer zetels en kasten van garage naar woning is 1km dus eventueel 2maal rijden langste kast 2m20 en grote zetel i...
 • Verhuis naar storage donderdag 27 september tss 14 en 15 u
  Vrijdag 28 september 2018 Meubilair Tuinset Huisraad Kledij Ook huisraad achteraan in de garage makkelijk bereikbaar
 • Verhuis
  Verhuis, demonteren, monteren meubelen, begin september, traject: 3 km. Verhuis naar appartement, eerste verdieping, buitenlift nodig.
 • Verhuis
  Verhuis, demonteren, monteren meubelen, begin september, traject: 3 km. Verhuis naar appartement, eerste verdieping, buitenlift nodig.
 • Spullen klaar zetten voor vervoer
  Spullen van zolder verhuizen naar beneden, in de loop van volgende week (18 tot 22juni)
 • hulp bji het afbreken
  het afbreken van een keuen-living;-,en het afbraakmateriaal naar het containerparkbrengen. asu een houtkachel hebt,is het brandbaar.
 • Hulp bij verhuis
  Hulp bij verhuis zaterdag 25 februari 2017
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Een job als verhuizer in Moen? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.340 onbelast bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.340 onbelast bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze verhuizers zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.88/5 door 12.118 klanten

Populaire jobs voor verhuizers in Moen

Vacature verhuizer Moen, Job als verhuizer in Moen, Werk als verhuizer Moen,…

Schrijf u gratis in

Categorieën vergelijkbaar met vacature verhuizer in Moen

Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!