9 jobs voor verhuizers in Sinaai-waas

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.340 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature verhuizer in Sinaai-waas

 • Kleine verhuis
  Bed(nog uit elkaar halen) Matras en lattenbodem Dozen , bloempotten en nog klein gerief Het is belangrijk dat je zelf kunt heffen(ikzelf he...
 • periodiek deeltijds afhalen en leveren
  periodiek leveren en afhalen van onderdelen en dergelijke. Dit tijdens de kantooruren.
 • Kast van nederland naar belgie
  Kast ophalen in Rijssen, (nederland) Brengen naar Stekene België Kast is 186 hoog en 167 breed. Hulp laden en lossen aanwezig
 • Verhuizing
  Op Zoek naar een verhuizer die vrij is op 6 mei Dit zou zijn van sinaai naar temse
 • Verhuis met ladderlift
  Beste, We hadden graag prijs gekregen voor het naar eerste verdieping brengen met ladderlift van twee bedden, een wasmachine en een zetel. Datum ...
 • Grofvuil ophalen
  Grote en kleine spullen
 • Dringende Levering op 21/10/20 : klein toestel 90kg
  Dringende opdracht: levering van een toestel van 90kg naar De Dampoort in Gent. Opdracht moet vandaag uitgevoerd worden. 2-4 uur werk. chau...
 • Grofhuisvuil en deel verhuizen
  Er zou een diepvriezer en een kleerkast naar container park moet gedaan en wat kleine spullen Al's ook ben ik opzoek naar iemand die vrijdag midd...
 • verhuis bureau
  Wij zoeken 2 sterke mannen die een bureau van de gelijkvloer naar de tweede verdieping willen brengen. Er zullen sommige stukken uit elkaar gehaal...
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken als verhuizer in Sinaai-waas? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.340 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.340 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze verhuizers zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.9/5 door 19.110 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs verhuizer in Sinaai-waas

Vacature verhuizer Sinaai-waas, Vind een job als verhuizer Sinaai-waas, Werken als verhuizer Sinaai-waas, Werkaanbiedingen verhuizer Sinaai-waas, Jobaanbiedingen verhuizer Sinaai-waas, Verhuizer gezocht Sinaai-waas,…

Schrijf u gratis in

Categorieën vergelijkbaar met vacature verhuizer in Sinaai-waas

Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!