8 jobs voor verhuizers in Verrebroek

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.340 onbelast bij*
Hoe werkt het?

Vacature verhuizer in Verrebroek

 • Grofhuisvuil en deel verhuizen
  Er zou een diepvriezer en een kleerkast naar container park moet gedaan en wat kleine spullen Al's ook ben ik opzoek naar iemand die vrijdag midd...
 • Dringende verhuis !! kleine hoeveelheid
  Voor een verhuis van *1 zetel (relax 1pers 90/90cm) *1kleine kast( ong 1m op 1m) *1kleine tafel(1m op 1m) *badkamerkast (80/60cm/40) Vervo...
 • verhuis van bureau en kast
  de verhuis moet naar Frederik Pelzerstraat in Lier het gaat om één bureau en één kast bureau is 1m50 lang en kast is 1m50 hoog en 1m breed. l...
 • Hulp nodig met verhuis midden februari
  Hallo, ik heb hulp nodig bij een verhuis vanaf 12 februari (exacte datum kan nog besproken worden maar niet later dan 15 februari). Graag ieman...
 • Verhuizing
  Salam ik wil een koelkast na Maastricht verhuizen ik ben aleenstande moeder en ik heb niemand die me kan helpen . Ik hoor het graag van je gr...
 • verhuis laatste zaken -dringend
  Laatste zaken verhuizen van 2de verdieping naar 2de verdieping. Dient morgen 14/11 te gebeuren
 • Hulp nodig bij verhuis
  Ik verhuis volgende week naar het buitenland en we hebben op dinsdag 11 september vanaf 09.30h iemand nodig die ons kan helpen met het inladen van...
 • Verhuis in Beveren-waas (9120)
  verhuis van klein materiaal , alles staat in gepakt in kratten en zakken , vertrek van een beneden verdieping en nieuw adres is ongev 2 km ve...
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktisch zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Een job als verhuizer in Verrebroek? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.340 onbelast bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.340 onbelast bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze verhuizers zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.93/5 door 1.762 klanten

Populaire jobs voor verhuizers in Verrebroek

Vacature verhuizer Verrebroek, Job als verhuizer in Verrebroek, Werk als verhuizer Verrebroek,…

Schrijf u gratis in

Categorieën vergelijkbaar met vacature verhuizer in Verrebroek

Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!