Bijles in België: 1.483 privé leraars

Doe net zoals onze 100.000 gebruikers GRATIS voorstellen aanvragen
Hoe werkt het?
1 Beschrijf uw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel uw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Uw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in uw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies uw dienstverlener
Selecteer uw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.

Vertrouw een privé leraars in uw buurt! Wij ontmoeten en selecteren hen.

ListMinut bijles: geëvalueerd met 4.92 door 2.406 klanten

Populaire dienstaanvragen: bijlessen aan huis, huiswerkbegeleiding, studiebegeleiding, bijles aan huis, thuisbegeleiding,…

GRATIS voorstellen aanvragen*

*Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kiest u vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat u het meest geschikt lijkt.

ListMinut, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek ListMinut in een video
De video zien

Zij raden ListMinut aan...

Bijles wiskunde

“ Van zodra je een zoekertje hebt geplaatst, krijg je al vrij snel reacties of kandidaten. ”

Hulp bij wiskunde (4de Economie-wiskunde)

“ Kandidaten moeten binnen de 4u reageren, dat is handig. Bedenking: wat als men 's avonds laat de opdracht pas post? Biedt dat voldoende kansen aan de kandidaten?? Wel fijn dat er zo snel reacties kwamen. ”

bijles Grieks en Latijn

“ De dienst blijft respectvol op de achtergrond ten opzichte van de lesgevers. ”

Al de diensten zijn verzekerd door

Bent u op zoek naar bijles? 

Heeft uw kind moeilijkheden met wiskunde? Of is Nederlands of Frans echt niet zijn ding? Heeft uw kind moeite om zijn manier van studeren te vinden? Voelt u zich angstig elke keer als er een nieuw schoolrapport aankomt? Het is normaal dat u als ouder het beste voor uw kind wilt. En soms betekent het beste voor uw kind bijlessen of privélessen nemen. U bent dus op zoek naar bijles of studiebegeleiding. Maar hoe vindt u de ideale en geschikte bijlesgever voor uw kind? Op het platform ListMinut vindt u in een paar muisklikken de perfecte bijlesgever! 

 

Bijscholing of studiebegeleiding? 

Begrijpt uw kind niet veel van wiskunde? Klinkt Nederlands als Chinees? Uw kind heeft moeite met studeren? Denkt u dat hij niet de juiste manier van werken heeft? Uw kind is snel ontmoedigd door het werk dat gedaan moet worden? Zijn cijfers voor biologie en chemie gaan alleen maar omlaag? En u, als ouder, wordt met elk rapport een beetje wanhopiger? Maak u daar geen zorgen over! Op ListMinut vindt u de oplossing. Of het nu gaat om privé bijles wiskunde voor een opfriscursus of wekelijkse studiebegeleiding, u vindt altijd een bijlesgever die klaar staat om uw kind te helpen. 

 

Op ListMinut zijn er veel privéleraars die u kunnen helpen voor bijles of bijscholing in de belangrijkste vakken die op lagere en middelbare scholen worden onderwezen, en zelfs op universitair niveau (denk aan cursussen statistiek of bijlessen rechten!). 

ListMinut biedt u de mogelijkheid om een privéleraar bij u in de buurt te vinden die uw kind kan helpen zijn of haar leerproblemen te overwinnen. Hoe kunt u dit doen? Heel eenvoudig: u doet een aanvraag, beschrijft de behoeften van uw kind en binnen een paar uur ontvangt u verschillende prijsaanbiedingen. Zodra u de aanvragen hebt ontvangen, kunt u uw keuze baseren op het aanbod, de ervaring van de docent en de mening van anderen die beroep hebben gedaan op uw docent. Hebt u een beetje schrik voor de prijs? U kiest uit de verschillende prijsaanbiedingen degene die het beste bij u past. 

 

Nog twijfels? Wij publiceren alle meningen en opmerkingen over de tutor. Iedereen die met de privéleraar heeft gewerkt, laat een mening achter. Dit zal het voor u gemakkelijker maken om uw ideale privé leerkracht te kiezen die aansluit bij uw behoeften. Met de privéleraar spreekt u een datum af, of het nu gaat om een eenmalige afspraak of bijvoorbeeld een wekelijkse cursus. U bepaalt ook de prijs: een vaste prijs of een uurtarief. En dat is het! 

 

Kwaliteitsvolle bijles aan huis 

Om uw kind te helpen met zijn of haar moeilijkheden op school, is het soms een goed idee om een bepaald bijlesgever in te schakelen voor bijles aan huis. De tutor kan tijdens de schoolvakanties, na schooltijd en zelfs in het weekend komen. Onze docenten zijn zeer flexibel. 

Hoe kan ik er zeker van zijn dat de leerkracht betrouwbaar is en aansluit bij de behoeften van mijn kind? Zoals hierboven vermeld, worden de meningen en ervaringen gepubliceerd van studenten die reeds hebben samengewerkt met de privéleraren. U kunt ze dus op uw gemak doorlezen alvorens uw keuze te maken. Bij ListMinut ontmoeten we onze dienstverleners om er zeker van te zijn dat ze competent en gemotiveerd zijn. Dus u hoeft zich geen zorgen meer te maken. 

 

Welke huiswerkbegeleiding kiezen? 

Wij hebben veel privé leerkrachten in verschillende disciplines, waaronder wiskunde, talen, wetenschappen, chemie, fysica en biologie. Maar wij bieden ook privé leerkrachten voor bijlessen in economie, recht en statistiek. 

Om u een idee te geven van de cursussen die u op ListMinut kan vinden, hebben wij een kleine lijst gemaakt van diensten die u kan terugvinden op ListMinut: 

 

 • Bijscholing wiskunde 2e middelbaar
 • Bijles wiskunde
 • Bijles wetenschappelijke vakken
 • Bijles Frans
 • Bijles organische chemie
 • Bijles Latijn
 • Bijles Engels grammatica
 • Bijles Duits
 • Herexamen recht maatschappelijk werk
 • Hulp met thesis
 • Nederlands prive lerares
 • Bijscholing Engels
 • Studiebegeleiding

 

Deze lijst is niet-uitputtend! Er zijn nog veel meer andere soorten dienstaanvragen.  U kunt bijvoorbeeld een beroep doen op onze privéleraren voor kooklessen, sport- en muzieklessen! Geen inspiratie? Hier is een korte lijst om u een idee te geven van wat wij aanbieden: 

ListMinut biedt u de mogelijkheid om overal in België goede, gepassioneerde en gemotiveerde privéleraren te vinden, dicht bij u in de buurt, tegen democratische prijzen, om uw kind te helpen slagen op school. Maar ze staan ook klaar om u te helpen in de keuken of bij het sporten om weer in vorm te komen!  Het maakt niet uit waar u woont in België! Wilt u liever zelf bijles geven als particulier of bijles geven als student? Dan kan u zich inschrijven als bijlesgever om extra geld bij te verdienen!

 

Wil u uw diensten aanbieden op ListMinut?

De laatste aanvragen in de categorie bijles

Bijles Latijn voor 12-jarige - Help nodag voor wiskund, stastic, aljbra - Opfrissing van chemie en wiskunde. - Bijles voor leerling 10j - Privepianoles in Gent - Privepianoles in Gent - wiskunde bijles - bijles wiskunde 5e jaar La-Wi - BIJLES voor Enzo 4de Leerjaar - cours de physique et chimie en neerlandais - bijles wiskunde - Studiebegeleiding - Bijlesgever gezocht freelance - Aanvraag bijles wiskunde en fysica - Bijles Chemie - Bijles wiskunde toelating universiteit - Wiskunde bijles - Bijles wiskunde stem - Bijles - Kunstschilderen/Tekenen - Opdrachten Statistiek - Bijles wiskunde 1ste graad - Bijles wiskunde - Bijles wiskunde - Bijles wiskunde - Bijles Wiskunde voor Economen - bijlesje Nederlands extra uitleg WWG en NWG - Bijles Nederlands 1-2 middelbaar. - Bijles wiskunde - bijles fysica 6e middelbaar - Bijles - Wiskunde B richting unief Handelswetenschappen - Bijles voor een leerlinge uit het 6de middelbaar - Bijles wiskunde 5e ASO - Bijles chemie, fysica, wiskunde - Bijles chemie, fysica en wiskunde - Bijles Bio ingenieur - Bijlessen wiskunde - bijles wiskunde - zorgkunde - Mijn dochter heeft bijles scheikunde nodig voor 4de jaar humane wetenschappen - Geachte,graag DIT weekend bijles Wiskunde, Goniometrische functies. Maëlle zit in 5de jaar in Ruusbroeck college. - Lessen & hulp - Bijles : Bijles wiskunde - Bijles wiskunde - Lessen & hulp - Bijles : Bijles wiskunde - Bijles wiskunde/fysica - bijles economie - Bijles wiskunde/beta vakken - Bijles wiskunde humaniora - studiebegeleiding wiskunde voor humaniora - bijles economie - bijles wiskunde - Ingangsexamen geneeskunde fysica

Aan het laden