Vind de beste bijles wiskunde van Gent

Doe net zoals onze 100.000 gebruikers GRATIS voorstellen aanvragen
Hoe werkt het?
1 Beschrijf uw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel uw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Uw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in uw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies uw dienstverlener
Selecteer uw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.

Vertrouw een priveleraar wiskunde in de buurt van Gent! Wij ontmoeten en selecteren hen.

Bijles wiskunde Gent: geëvalueerd met 4.91 door 398 klanten

Populaire dienstaanvragen: bijles wiskunde Gent, opfriscursus wiskunde Gent, privé leraar wiskunde Gent, zoek wiskundeleraar in Gent,…

GRATIS voorstellen aanvragen*

*Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kiest u vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat u het meest geschikt lijkt.

ListMinut, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek ListMinut in een video
De video zien

Zij raden ListMinut aan...

Bijles wiskunde

“ Van zodra je een zoekertje hebt geplaatst, krijg je al vrij snel reacties of kandidaten. ”

Hulp bij wiskunde (4de Economie-wiskunde)

“ Kandidaten moeten binnen de 4u reageren, dat is handig. Bedenking: wat als men 's avonds laat de opdracht pas post? Biedt dat voldoende kansen aan de kandidaten?? Wel fijn dat er zo snel reacties kwamen. ”

bijles Grieks en Latijn

“ De dienst blijft respectvol op de achtergrond ten opzichte van de lesgevers. ”

Al de diensten zijn verzekerd door

Bijles wiskunde Gent

Cosinus, sinus en tangens berekenen is Chinees? Uw kind heeft extra hulp nodig voor wiskunde? Algebra, meetkunde of metend rekenen: instant hoofdpijn? Zit uw kind ook uren achter zijn huiswerk wiskunde? Het voelt telkens als een strijd aan om de wiskunde taken af te krijgen? Als ouder wilt u enkel het beste voor uw kinderen. En soms vertaalt het beste zich in bijlessen wiskunde (tot grote wanhoop van uw kind misschien!)… Maar hoe en waar vindt u de meest geschikte leraar wiskunde in Gent? Hoeveel betaalt u een bijlesgever wiskunde in Gent? Wat is de prijs van een bijles wiskunde in Gent? Betaalt u een vast tarief of betaalt u per uur? Hoe vaak zou de bijles moeten plaatsvinden? Geen paniek! Bij ListMinut hebben wij een heleboel privé leraars wiskunde in Gent die klaar staan om u kind bijles wiskunde te geven! Of het nu gaat om een éénmalige opfrissingscursus of een wekelijkse bijles, onze privé leraars wiskunde zijn er voor u. 

 

Bijlessen wiskunde of studiebegeleiding in Gent? 

Begrijpt uw kind niet veel van wiskunde? Zorgen de verschillende formules en bewijzen voor frustraties, zowel bij u als ouder als bij uw kind?  Uw kind heeft moeite met het studeren van wiskunde? Denkt u dat hij of zij niet de juiste leermethode heeft? Uw kind is snel ontmoedigd door het huiswerk en toetsen dat de leerkracht wiskunde meegeeft? Zijn cijfers voor wiskunde blijven maar dalen? En u, als ouder, wordt met elk rapport een beetje wanhopiger? Maak u daar geen zorgen over! Op ListMinut vindt u de oplossing. Of het nu gaat om privé bijles wiskunde in Gent voor een opfrissing of regelmatige studiebegeleiding, u vindt altijd een bijlesgever wiskunde die klaar staat om uw kind te helpen. 

Op ListMinut zijn er veel privé leraars in Gent die u kunnen helpen voor bijles of bijscholing in de belangrijkste vakken die op lagere en middelbare scholen worden onderwezen, en zelfs op universitair niveau (denk aan cursussen statistiek of economie!). U vindt er dus sowieso iemand voor bijlessen wiskunde. 

ListMinut biedt u de mogelijkheid om een privé leerkracht wiskunde in Gent, bij u in de buurt te vinden die uw kind kan helpen zijn of haar leerproblemen of leerachterstand te overwinnen. Hoe kunt u dit doen? Heel eenvoudig: u dient een aanvraag in, beschrijft wat de behoeften van uw kind in wiskunde precies zijn en binnen een paar uur ontvangt u verschillende prijsaanbiedingen voor bijlessen wiskunde in Gent en omstreken. Zodra u de aanvragen hebt ontvangen, kunt u uw keuze baseren op het aanbod, de ervaring van de docent en de mening van anderen die beroep hebben gedaan op uw docent. Hebt u een beetje schrik voor het tarief bijles wiskunde in Gent? U kiest uit de verschillende prijsaanbiedingen degene die het beste bij u past. 

Nog twijfels? Wij publiceren alle meningen en opmerkingen over de tutor. Iedereen die met de privé leerkracht heeft gewerkt, laat een mening achter. Dit zal het voor u gemakkelijker maken om uw ideale privé leerkracht te kiezen die aansluit bij uw behoeften. Met de privé leraar spreekt u een datum af, of het nu gaat om een eenmalige afspraak of bijvoorbeeld een wekelijkse cursus. U bepaalt ook de prijs: een vaste prijs of een uurtarief. Kinderspel! 

 

Kwaliteitsvolle bijles wiskunde Gent

Om uw kind te helpen met zijn of haar moeilijkheden voor het vak wiskunde, is het soms een goed idee om een bijlesgever wiskunde in te schakelen voor bijles aan huis. De tutor kan tijdens de schoolvakanties, na schooltijd en zelfs in het weekend komen. Onze docenten zijn zeer flexibel, met dat ze ook in Gent of omstreken wonen.

Hoe kan u er zeker van zijn dat de leerkracht wiskunde betrouwbaar is en voldoet aan de behoeften van uw kind? Zoals hierboven vermeld, worden de meningen en ervaringen gepubliceerd van studenten die reeds hebben samengewerkt met de privé leraren Gent. U kunt ze dus op uw gemak doorlezen alvorens uw keuze te maken. Bij ListMinut ontmoeten we onze dienstverleners om er zeker van te zijn dat ze competent en gemotiveerd zijn. Dus u hoeft zich geen zorgen meer te maken. 

 

Om u een ideetje te geven van wat u zoal kan vragen als dienst, hebben we een kleine niet-uitputtende lijst samengesteld. Zo kan u inspiratie opdoen: 

 • Bijles wiskunde middelbaar
 • Bijles calculus, lineaire algebra
 • Bijles wiskunde 3de middelbaar, richting STEAM
 • Bijles rekenen 
 • Gezocht bijles wiskunde Gent
 • Wiskunde bijles 
 • Bijles wiskunde ASO 2de graad
 • Bijles 4 Middelbaar ASO
 • Nalezen statistische analyse masterproef
 • Som van de hoeken van een veelhoek
 • Problemen met wiskunde
 • Online bijles wiskunde 2e middelbaar
 • Bijles analyse 1 bachelor burgerlijk ingenieur

Zoals u kan zien, zijn de aanvragen heel uiteenlopend: van bijlessen wiskunde voor 2de middelbaar tot extra bijlessen eerste bachelor burgerlijk ingenieur. Deze lijst is niet uitputtend, u kunt nog meer vragen dan bovengenoemde voorbeelden. U vindt sowieso een bijlesgever wiskunde die u kan helpen. ListMinut biedt u de mogelijkheid om in Gent en omstreken goede, gepassioneerde en gemotiveerde privé leraren te vinden, dicht bij u in de buurt, tegen democratische prijzen en om uw kind te helpen slagen op school. 

Wist u dat ze ook klaar staan om u te helpen voor andere vakken zoals bijles fysica, bijles Frans of vertalingen, maar ook voor kooklessen, sportlessen of ook nog zangles? Bent u misschien zelf leerkracht en zou u graag bijles wiskunde geven in Gent als bijverdienste? Aarzel dan niet om u in te schrijven als dienstverlener bij ListMinut en te genieten van alle voordelen! 

Wil u uw diensten aanbieden op ListMinut?

De laatste aanvragen in de categorie bijles wiskunde in Gent

Bijles Wiskunde voor bedrijfskundigen (4) - Wiskunde/ OVSG- toetsen - Bijles Wiskunde voor bedrijfskundigen (3) - Bijles Wiskunde voor bedrijfskundigen (2) - bijles wiskunde eerste middelbaar - Leerkracht chemie (3) - Bijlesen (55) - Leerkracht chemie (2) - Bijles Wiskunde, afgeleiden + Integralen - Bijles Wiskunde voor bedrijfskundigen - Bijles wiskunde - Studiebegeleiding, wiskunde, fysica - Bijles studiebegeleiding leren leren - Bijlesen (54) - Numerical reasoning (3) - Numerical reasoning (2) - Bijles wiskunde - bijles analyse - 1e bach burgerlijk ingenieur UG (11) - Bijlesen (53) - Numerical reasoning - Bijlesen (52) - bijles 4 Middelbaar ASO (ST Paulus) (10) - Bijlesen (51) - Bijles wiskunde 3 de middelbaar - Bijles statistiek - Bijles wiskunde 2 MAWE hoeken enz. - Bijlesen (50) - bijles 4 Middelbaar ASO (ST Paulus) (9) - Bijlesen (49) - bijles 4 Middelbaar ASO (ST Paulus) (8) - bijles rekening (3) - Bijlesen (48) - bijles 4 Middelbaar ASO (ST Paulus) (7) - Bijles wiskunde statistiek - Bijlesen (47) - bijles 4 Middelbaar ASO (ST Paulus) (6) - bijles wiskunde 1ste bachelor industrieel ing - Recente fascinatie in wiskunde - bijles rekening (2) - bijles 4 Middelbaar ASO (ST Paulus) (5) - Bijlesen (46) - Bijles calculus, lineaire algebra en fysica - Bijlesen (45) - Bijlesen (44) - bijles rekening - bijles 4 Middelbaar ASO (ST Paulus) (4) - Bijles wiskunde en fysica - Bijlesen (43) - Bijlesen (42) - Bijlesen (41) - bijles 4 Middelbaar ASO (ST Paulus) (3) - Bijlesen (40) - Bijlesen (39) - Gezicht bijles Wiskunde en fysica - Bijlesen (38)

Aan het laden