2.284 tuinmannen in België

Doe net zoals onze 100.000 gebruikers GRATIS voorstellen aanvragen
Hoe werkt het?
1 Beschrijf uw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel uw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Uw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in uw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies uw dienstverlener
Selecteer uw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.

Vertrouw een tuinman in uw buurt! Wij ontmoeten en selecteren hen.

ListMinut tuinman: geëvalueerd met 4.87 door 8.247 klanten

Populaire dienstaanvragen: tuinman gezocht, betaalbare tuinman, haag snoeien, gras maaien, gras afrijden, haag scheren,…

GRATIS voorstellen aanvragen*

*Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kiest u vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat u het meest geschikt lijkt.

ListMinut, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek ListMinut in een video
De video zien

Zij raden ListMinut aan...

kappotte haag

“ correct , do-it person, houd zich aan de afgesproken tijdstippen , kent zijn vak ”

tuinonderhoud

“ Het is de eerste maal dat ik het gebruik en tot hier toe koopt alles zeer vlot ”

tuinafval opruimen en wegbrengen naar groencompost

“ degelijke dienstaanbiedingen die de mogelijkheid bieden om met betaalbare prijzen geholpen te worden voor allerlei klussen.zonder lang te moeten wachten ”

Al de diensten zijn verzekerd door

Waarom een tuinman inschakelen?

U hebt een tuin(tje), maar u weet niet goed hoe u het best moet onderhouden. U beschikt misschien niet over het nodige materiaal om uw tuin te onderhouden? Of u vraagt zich überhaupt gewoon af waarom u een tuinman zou moeten inschakelen? Wij sommen enkele redenen op waarom een tuinman inschakelen een goed idee is. U kunt een tuinman inschakelen als u uw tuin wilt aanleggen en ontwerpen. Zelf doen lijkt een leuk idee te zijn, maar het is misschien slim om dit over te laten aan de echte experten, namelijk een tuinman.

Wie tuin zegt, zegt onderhoud van de tuin. Dit kan al snel veel tijd innemen. Maar vooral ook een zekere kennis van tuinonderhoud. Als u geen zin hebt dat uw tuin er al snel bewildered uitziet, is het handig om de hulp in te schakelen van een tuinman.
Een tuinman kan u ook advies geven. Welke plant zou het beste in uw tuin geplant worden? En welke planten overleven ons Belgisch klimaat? Welk materiaal hebt u nodig om hier en daar zelf uw tuin te onderhouden? Een tuinman heeft op al uw tuinvragen een antwoord! Een tuinman biedt u vooral professionele tuinhulp. Uw tuin is een aanvulling op uw woning. Het is dus belangrijk dat het goed onderhouden is om met volle teugen te kunnen genieten van rust en gezelligheid. Een tuinman kan met zijn expertise voldoende aandacht besteden aan het ontwerp van uw tuin, maar ook het aanleg en het onderhoud ervan.

Wat doet een tuinman?

Het takenpakket van een tuinman is erg gevarieerd. We kunnen de taken van een tuinman in twee categorieën indelen: tuinaanleg en tuinonderhoud.

Tuinaanleg

De categorie tuinaanleg is het belangrijkste deel van het werk van een tuinman. De tuinman kan u helpen met het aanleggen van uw droomtuin. Een nieuw gazon aanleggen, nieuwe bomen en struiken planten. Of de tuinomheining vervangen? De tuinman kan het allemaal. Een mooie tuin moet natuurlijk ook onderhouden worden.

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud is van belang om uw tuin mooi en gezond te houden. Geen tijd om het zelf te doen? Of hebt u twee linkerhanden als het op tuinonderhoud komt? Schakel een tuinman in! Zij zijn namelijk expert in het tuinonderhoud. Bomen en struiken snoeien, het gazon verzorgen en maaien, onkruid verwijderen. Dit zijn basistaken van een tuinman.

Prijs tuinman per uur?

Er bestaan verschillende tarieven voor een tuinman. De aard van de klus heeft een invloed op de prijs. Maar ook de ervaring van de tuinman spelen een rol. Een ervaren tuinman met jaren ervaring zal een hogere prijs vragen dan een tuinman die net begonnen is. Via ListMinut kunt u verschillende offertes krijgen van verschillende tuinmannen. Het uurtarief van een tuinman ligt tussen € 15/uur en € 28/uur. Zo bepaalt u zelf wie u als tuinman kiest, naargelang uw budget.

Het tarief is ook afhankelijk van het type arbeidsovereenkomst. Bent u op zoek naar een tuinman die meerdere keren per jaar uw tuin komt onderhouden? Of wilt u een tuinman voor uw tuinaanleg? Het is van belang om u zich deze vraag te stellen, want die speelt ook een rol in hoeveel een tuinman u kan kosten.
DienstUurloon tuinman
Tuinmantussen € 15/uur en € 28/uur

* Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Uurtarief of prijs per m²?

Wanneer u beslist om een tuinman in te schakelen, hebt u waarschijnlijk meerdere prijsoffertes aangevraagd. Die prijsoffertes kunnen het hebben over een uurtarief, maar sommige tuinmannen berekenen hun prijs per m².
Als u via ListMinut beroep doet op een tuinman, moet u weten dat de prijzen op uurtarief gebaseerd zijn. De tuinmannen bieden geen prijs per m², maar stellen een uurtarief voor. Hier vindt u een overzicht van de gemiddelde prijzen voor de meest gevraagde diensten. Houd er wel rekening mee dat dit richtprijzen zijn. U kunt steeds een gratis dienstaanvraag indienen om een voorstel op maat te ontvangen.
DienstenGemiddelde prijzen tuinman
Bladeren oprapen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit plukken€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Grasperk afmaaien€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin opfrissen€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag snoeien€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom afhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman, tuinaannemer of tuinarchitect?

Wat is het verschil tussen tuinman, tuinaannemer of tuinarchitect? Wanneer schakelt u wie in? Wanneer hebt u eerder een tuinman nodig dan een tuinaannemer? Kort samengevat:
  • een tuinman is expert in tuinverzorging en tuinaanleg. De tuinman is verantwoordelijk voor de tuinonderhoud. Hij zorgt ervoor dat uw planten, bomen, struiken enzovoort mooi en gezond blijven. Een tuinman is ook degene die de plannen van de tuinarchitect uitvoert. Kortom, de tuinman maakt zijn handen vuil.
  • De tuinarchitect schakelt u in om uw tuin te ontwerpen. De tuinarchitect heeft een academische opleiding gevolgd. De tuinarchitect kijkt niet enkel naar de tuin zelf, maar ook naar uw woning om zo'n een mooi geheel te vormen.
  • Wat doet de tuinaannemer dan? Hij overziet de gele realisatie: van het begin van het tuinontwerp totdat de laatste boom geplant is. De tuinaannemer is verantwoordelijk voor uw tuinwerken. Maar u kunt ook gerust een tuinaannemer inschakelen voor uw tuinonderhoud bijvoorbeeld.
Wil u uw diensten aanbieden op ListMinut?

Andere categorieën binnen tuinman

De laatste aanvragen in de categorie tuinman

bladeren opruimen en dakgoot schoonmaken - kleine tuin 12 m2 - Snoeien van 25 meter coniferen - Tuinonderhoud - Opkuis tuin dringend - Tuinman - Laurierhaag + voortuin boompjes snoeien + - Kleine haag vanvoor snoeien en plantenbak veranderen naar zandbak - Onkruid - Hagen scheren + opruimen - Plantanen en beukenhaag snoeien - Winterklaar maken van de tuin (2) - Hagen snoeien - Tuinieren - Tuinman - Wij zoeken hulp voor de tuin te Nevele. - tuin zomerklaar maken - tuinman - Dringend gezocht: Herent tuinman of -vrouw - Tuinman - Haag snoeien in Herent (3020) - gras afrijden om de 14 dagen (5 are) - gras afrijden om de 14 dagen (5 are) - gras afrijden om de 14 dagen (5 are) - gras afrijden om de 14 dagen (5 are) - Tuinman - Gras maaien in Lier (2500) - snoeien van twee boompjes - Grasmatten leggen - Tuinman - Gras maaien + Haag in Leuven (3000) - tuinman grasmaaien en onderhoud - taxushaag snoeien - Tuinman huis en rond magazijn - Juniper snijden - Onderhoud bouwgrond - Tuinwerk en indien mogelijk andere werken - Verwijderen van haag in bamboo - Tuinman gezocht - Tuinman/klusjesman - onkruid wieden in grote tuin - maaien gras tuin - gras afrijden om de 14 dagen (5 are) - Omheining tuin - Grasafrijden en wat snoeien - Kleine tuin grasafrijden beetje snoeien - Scheren van laurierhaag en bamboe en wegvoeren afval - Tuinieren - Tuinman : Andere - tuinier - tuinonderhoud - mos tussen kasseien verwijderen - Gras verticulteren en wegvoeren - maaien gras - Gras Verticulteren en wegvoeren - Tuinman om gras te maaien maaien - Hulp in de tuin - gras maaien - nu vooral gras afmaaien!

contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden