12 jobs voor elektriciens in Elsene

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.340 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature elektricien in Elsene

 • Hotte à remplacer
  Hotte à remplacer. La hotte actuelle est vétusté. Le règlement du bâtiment ne permet pas qu'on installe une hotte avec moteur dans l'appart...
 • Algemene elektriciteitsdiensten
  kleine elektriciteitswerken verplaatsten telefoonkabel en nieuwe aansluiting maken schakelaars vervangen verlichtingskabels die uit de binnenmuur ...
 • Enkel professionele elektricien aub
  Ophangen kristallen + moderne luchter + vervangen schakelaar in badkamer. Enkel professionele elektricien aub. Voor uiterlijk maandag 15/2.
 • Stopcontacten + ophangen luchters
  Uitdiepen van 6 gaten om er Lapris stopcontacten in te plaatsen (elektriciteit al aanwezig) + voorbereiden 2 transfo's (gaten in muur) + ophangen...
 • Half of the electricity in our apartment has gone
  Last night we lost half of the electricity in our flat. Most of the outlets, half of the lights and all of the appliances are down - but they are ...
 • Dishwasher is blowing the fuse
  Every-time I run my dishwasher it overloads the fuse and shuts it down. Need an electrician repair the connection or fuse set up.
 • Problemen met alarm
  Beste, Morgen beginnen we aan werken en er dient voorafgaandelijk iemand langs te komen om het alarmsysteem aan te passen. Kan er iemand deze a...
 • Verhuisd: nieuwe schakelaars zetten
  bij verhuizing wil ik schakelaars en stopcontacten door mijn appartement heen vernieuwen. graag ontvang ik een offerte voor materiaal+ plaatsing v...
 • Depannage
  Electriciteit is uitgevallen, oud systeem, niet mogelijk voor mij om het terug in gang te steken
 • network cable installation
  Installation of proximus cable into the apartment. the cable is already in the building just in front of the apartment door.
 • Aansluiten & ophangen van 9 lampen binnen (4 plafond hanglampen en 5 wandlam...
  Graag snel een reactie & datum voor het uitvoeren van de werken. Uitvoering voor 15/4 liefst zo snel mogelijk.
 • Klussen - Elektricien in Elsene (1050)
  Sinds maandagavond geen electriciteit meer. Na telefonisch contact met Sibelga en Electrabel zou het aan de zekeringen / installatie zelf liggen. ...
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken als elektricien in Elsene? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.340 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.340 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze elektriciens zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.89/5 door 17.704 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs elektricien in Elsene

Vacature elektricien Elsene, Vind een job als elektricien Elsene, Werken als elektricien Elsene, Werkaanbiedingen elektricien Elsene, Jobaanbiedingen elektricien Elsene, Elektricien gezocht Elsene,…

Schrijf u gratis in
Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!