9 jobs voor huishoudelektro reparateurs in Elsene

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.340 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature huishoudelektro reparateur in Elsene

 • Electrical and shower repair
  Two issues- Fuse shuts down when I run my dishwasher and the water from my shower is not getting properly hot.
 • Wamachine AEG Lavamat 74850 - 76850
  Goede middag, De machine geeft de 'error code' E40 weer hetgeen op een slecht contact bij het sluiten van de deur zou wijzen.... Afspraak is g...
 • Oven maakt kortsluiting en koelkast koel sensor werkt niet goed.
  De oven maakt kortsluiting bij het activeren van de verhitting stand. Maar bij alleen licht modus maakt hij geen kortsluiting. Moet naar gekeken w...
 • Ovenherstelling
  De oven geraakt oververhit en stopt met werken. Het is een Smeg model SE250x. We weten niet goed hoe oud hij is, maar het kan tot 22 jaar oud zijn.
 • Wasmachine met lekkage/Machine à laver avec fuite/ leaking Washing machine
  Wasmachine van Samsung lekt onderaan de deur. Reparatie bij voorkeur na 17h. /La machine à laver Samsung fuit au bas de la porte. Réparer de préfé...
 • electrische atag over kapot
  Beste, onze atag over OX611T5H/A01 is kapot. Van de een op de andere dag werkt hij niet meer, ook het klokje werkt niet. Alsof er een zekering in ...
 • Herstel verwarmingsketel
  Verwarmingsketel SIME zou nagezien, hersteld of vervangen moeten worden. Deze valt regelmatig uit.
 • Porte machine à laver cassé
  Philips Classixx5 La poignée de la porte de notre machine à laver est cassée et maintenant, même lorsque la machine à laver est fermée, elle ne f...
 • Trappenhal minuterie vervangen (elektriciteit)
  Een oude minuterie vervangen. Op dit ogenblik driedraads. Het toestel heb ik al.
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken als huishoudelektro reparateur in Elsene? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.340 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.340 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze huishoudelektro reparateurs zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.89/5 door 4.342 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs huishoudelektro reparateur in Elsene

Vacature huishoudelektro reparateur Elsene, Vind een job als huishoudelektro reparateur Elsene, Werken als huishoudelektro reparateur Elsene, Werkaanbiedingen huishoudelektro reparateur Elsene, Jobaanbiedingen huishoudelektro reparateur Elsene, Huishoudelektro reparateur gezocht Elsene,…

Schrijf u gratis in
Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!