12 jobs voor huishoudelektro reparateurs in As

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.340 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature huishoudelektro reparateur in As

 • Diepvriez vriest niet meer
  Amerikaanse frigo met diepvries van het merk Samsung Je hoort hem draaien maar vriest niet meer, is binnenin wel koud maar niet bevroren...
 • Beko , Din 1531 vaatwasser/ HIMW 75225 SX Kookplaat
  De elektrische energie van het huis daalt als de vaatwasser een cyclus start. De vlam in het midden van de kookplat ontsteekt niet bij de ontsteking .
 • Reparatie wasmachine
  Zanussi lindo 500. Pompt geen water weg foutmelding E20 maar er is geen filter aanwezig volgens website. Deur zit op slot met was en water erin.
 • kleine herstellingen
  Kleine lek watertoevoerbuis naar was- en afwasmachine. Waterafvoerbuisje onderaan wasmachine is verstopt. Dichtingsrand Siemens oven vervangen.
 • Diepvriezer vriest niet meer
  De diepvriezer vriest niet meer sinds de deur per ongeluk een tijdje niet goed gesloten was...
 • Lagers wasmachine vervangen
  Lagers van wasmachine Miele vervangen
 • Wasmachine reparatie. Veel geluid tijdens centrifugere
  Wasmachine maakt een enorm luid geluid tijdens het centrifugeren.
 • Wasmachine maken...
  Trommel draait niet meer , ook niet centrifugerende...neemt even water en stopt dan....pompt wel af...alle lichtjes branden normaal...
 • Koelkast herstellingen
  Beste, Ik heb een koelkast van aeg (inbouw). Deze is in gebruik sinds september 2012. Deze koelt NIET meer, zowel diepvrieskastje als koelkas...
 • Lekkende wasmachine
  Bosch maxx 7 varioperfect. Na het wassen staat er syeeds een klein plasje water links onder de machine. 2de eventuele klus of toch graag advies: ...
 • droogkast Siemens defect
  als ik de droogkast aanzet slaat de verliesstroomschakelaar af en dus ook de ganse elektriciteit. Het euvel zit dus in de droogkast
 • whirlpool ADG 9340/4 vaatwasser
  Het apparaat geeft een storing aan. Resetten zoals is voorgeschreven nl. 2 sec de starttoets indrukken gaat niet. het programma wijzigen gaat ook ...
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken als huishoudelektro reparateur in As? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.340 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.340 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze huishoudelektro reparateurs zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.88/5 door 5.226 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs huishoudelektro reparateur in As

Vacature huishoudelektro reparateur As, Vind een job als huishoudelektro reparateur As, Werken als huishoudelektro reparateur As, Werkaanbiedingen huishoudelektro reparateur As, Jobaanbiedingen huishoudelektro reparateur As, Huishoudelektro reparateur gezocht As,…

Schrijf u gratis in
Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!