14 jobs voor privé koks in Kapelle-op-den-bos

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.340 bij*
Hoe werkt het?

Vacature privé kok in Kapelle-op-den-bos

 • take away
  Hallo, ik zou graag een afhaalmaaltijd willen bestellen. Ik zal het komen halen.( 10 km rond Grimbergen maximum ) Alvast Bedankt, Corinne
 • kok(kin) gevraagd
  Ik ben op zoek naar iemand met ervaring liefst van in een restaurant om te komen koken. Moet niet dagelijks zijn maar mag wel.
 • kok gevraagd
  Ik ben op zoek naar iemand die 's avonds kan komen koken oftewel elke dag ofwel door een aantal gerchten op voorhand klaar te maken die kunnen opg...
 • een goede maaltijd is veel waard
  door een zeer druk en onregelmatig leef schema, gaat vers eten me voorbij en grijp ik naar diepvries en kant en klaar; nochtans kookte ik veel in...
 • Verjaardag voor bubbel van 4
  Keuken met inductiekookplaat, combi magnetron/hete lucht oven en een combi stoom/heteluchtoven. Graag een menu voor 4 personen en een kleuter van ...
 • Kok
  Normaal voor 3 soms voor meer tot 9 kan Graag 5 maal per week. Er kan ook minder dagen te bespreken Gluten en melk allergie in het gezin We he...
 • Gezonde (vegetarische) gerechtjes gezocht
  Hallo! Wij zoeken als jong koppel iemand die het zou zien zitten om voor ons, 2 bezige bijtjes, een aantal gezonde gevarieerde gerechtjes te ma...
 • Thuis koken buitenland
  S’avonds koken
 • Privé kok (vegan) - 3x / week
  We zijn op zoek naar iemand die bij ons thuis een paar keer per week kan veganistisch koken voor 2 personen.
 • Controle en nazicht op een goeie afzuiging dampkap whirlpool
  Afzuiging werkt niet optimaal naar buiten toe + nazicht op dampkap
 • Werk!
  Horeca personeel gezocht! Ervaring in de keuken? Hulpkok of kok gezocht! Ben je geinteresseerd en gemotiveerd? Laat me dan zo snel mogelijk ie...
 • Werk?
  Bent u opzoek naar werk in de keuken in de horeca laat me dan aub iets weten! Dringend opzoek naar een kok of hulpkok voor een brasserie.
 • Huishouden - Koken
  het hele jaar door: om de 2 weken: dinsdag en donderdag van 15-17u: boodschappen doen en opruimen
 • Schoonmaak
  Zoek schoonmaakster op wekelijkse basis . Ook beetje koken en wassen.
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Een job als privé kok in Kapelle-op-den-bos? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.340 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.340 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze privé koks zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.91/5 door 4.630 klanten

Populaire jobs voor privé koks in Kapelle-op-den-bos

Vacature privé kok Kapelle-op-den-bos, Job als privé kok in Kapelle-op-den-bos, Werk als privé kok Kapelle-op-den-bos,…

Schrijf u gratis in
Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!