8 jobs in transport in Landegem

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.340 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature chauffeur in Landegem

 • Ophalen en leveren maxi-scooter
  Ophalen van een 125cc scooter in Houthalen Helchteren en leveren in Landegem Oost-Vlaanderen.
 • Vervoer tafel 3m 105kg
  Beste, het zou zijn voor een verhuis van een tafel van 3m op 1m10, met gewicht van 105kg. Ikzelf help mee laden en lossen. Het ophaal adres zou...
 • Wegbrengen van grof vuil naar containerpark
  Beste Het grofvuil betreft : grote krabpaal, 3-zit sofa, 2 tuinstoelen, vering 1 persoonsmatras, kinder bureaustoel. Gelijkvloers appartemen...
 • Ophalen bank Waregem en brengen aan huis
  Gewoon een bank 2m x60cm x 20cm ophalen in Waregem en brengen aan mijn huis. Eventueel nog een bureau en boekenkast ophalen en brengen.
 • Groenafval ophalen bij ons en weg nemen
  Heel eenvoudig een paar keer moeten groenafval opruimen en weg nemen... eindelijk niet veel werk in de tuin alles is al gesnoeid, gewoon weg nemen...
 • Verhuis op maandag 08/02/21 voormiddag
  Wij zoeken 2 extra krachten om te helpen verhuizen tussen Lokeren en Nevele. Wij hebben een verhuisfirma ingehuurd maar door omstandigheden op zo...
 • 2 sterke beren gezocht
  Voor een verhuis op 4 en 5 april zoek ik nog twee sterke mannen om te helpen verhuizen alsook demonteren en monteren van kasten, bedden... Ik z...
 • Brengen en halen van personen
  Verschillende dagen per week OP VASTE UREN. Zowel korte afstanden (15km) als langere (70km). Bij interesse, graag contact nemen voor meer concre...
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken als privé chauffeur in Landegem? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.340 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.340 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze dienstverleners zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.92/5 door 24.648 klanten

Populaire zoekopdrachten: chauffeur jobs in Landegem

Vacature chauffeur b Landegem, Job chauffeur b Landegem, Vacature transport Landegem, Vind een job in transport Landegem, Werken als chauffeur Landegem, Chauffeur gezocht Landegem,…

Schrijf u gratis in

Andere chauffeur jobs binnen de categorie transport in Landegem

Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!