13 jobs in transport in Nijlen

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.340 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature chauffeur in Nijlen

 • isolatieolaten ophalen
  beste, Ik zoek iemand met een grote camionette om een deel pur isolatieplaten op te halen in kessel (bij Lier) en naar Turnhout te brengen. He...
 • huisvuil naar containerpark brengen
  ik ben invalide, woon op 2e etage (geen lift) en heb gemixt huisvuil dat naar het containerpark zou moeten. ik heb zelf geen auto
 • ophalen en wegvoeren naar reciclagepark
  Betreft een uitgebroken keuken heb zelf geen vervoer, zelf kan ik niet al te vaak 2 verdiepingen op en neer gaan betreft: 5 onderkasten en 4 bo...
 • Transport - Grof vuil : Camionette, Aanhangwagen
  had gebelt voor grofvuil maar ging niet meer was vol geboekt en anders moet ik wachten tot eind juni en wil alles zo snel weg hebben
 • Hout en harde plastic
  Wat hout harde plastic en nog wa steenpuln
 • 4 ikea boekenkasten naar boven brengen
  2 personen gezocht die 4 kasten door een smalle trapgang naar 1ste verdieping kunnen heffen. Breedte kasten 60cm/hoekkast 86cm Lengte iets meer d...
 • Brengen van een zetel naar containerpark
  Ik heb een zetel voor de deur en heb geen vervoer om die naar de containerpark te brengen. Ik ben opzoek naar een cammion.
 • naar het containerpark in Kessel / Nijlen
  Ik ben op zoek naar iemand met een grote remorke of eventueel camionette die mijn schoonmoeder kan helpen om haar tuin leeg te maken en alles naar...
 • Verhuis
  Hallo, Ik denk in juli te kunnen verhuizen. Van Bevel naar buurgemeente Nijlen. Niet ver van elkaar dus. Een salon, eetkamer, bed( staat in Kess...
 • verhuis vervoer
  hallo, ik zoek iemand die twee groot ronde tafels van 150 cm en drie ronde tafels van 180 cm elke dag mogelijk, +- 2 personen, hoogte 2 m voorzie...
 • Verhuis met lift 2de verdiep
  Nodig kleine vrachtwagen met buitenlicht voor ophalen 2de verdiep en leveren naar park diamant in Berlaar ook op 2de verdiep.
 • Draadkast en kleine kast
  Draadkast en kleine metalen kast moeten van Antwerpen naar brugge
 • Grof vuil in Nijlen (2560)
  ophalen van grote zetel en matras om daarna naar het containerpark te vervoeren. De ophaling moet ten laatste dinsdagavond 05072016 gebeuren.
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken als privé chauffeur in Nijlen? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.340 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.340 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze dienstverleners zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.92/5 door 24.606 klanten

Populaire zoekopdrachten: chauffeur jobs in Nijlen

Vacature chauffeur b Nijlen, Job chauffeur b Nijlen, Vacature transport Nijlen, Vind een job in transport Nijlen, Werken als chauffeur Nijlen, Chauffeur gezocht Nijlen,…

Schrijf u gratis in

Andere chauffeur jobs binnen de categorie transport in Nijlen

Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!