Wandelen met hond in België: 2.113 hondenwandelaars

Doe net zoals onze 100.000 gebruikers GRATIS voorstellen aanvragen
Hoe werkt het?
1 Beschrijf uw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel uw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Uw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in uw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies uw dienstverlener
Selecteer uw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Vertrouw op onze dienstverleners en op hun evaluaties! Wij ontmoeten en selecteren hen.

De diensten van onze hondenwandelaars zijn geëvalueerd met een gemiddelde van 4.95/5 door 780 klanten

Populaire dienstaanvragen: hondenuitlaatdienst, met de hond wandelen België, hondenwandelaar gezocht, tarief hondenwandelaar,…

GRATIS voorstellen aanvragen*

*Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kiest u vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat u het meest geschikt lijkt.

ListMinut, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek ListMinut in een video
De video zien

Zij raden ListMinut aan...

Oppas hond/kat

“ “ Uitgebreid netwerk" en makkelijk contact leggen met allerlei vakmannen/vrouwen. ” Geplaatst sinds 8 uur

Mee met de honden gaan wandelen. Ik kan er maar 1 hanteren omwille van operatie.

“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”

Aanvraag vakanie

“ Ik kon niet zelf op zoek gaan naar sollicitanten, maar ze bood zich wel gemakkelijk aan. Zodra je het kan gebruiken, werkt het prima. ”

Al de diensten zijn verzekerd door
Wil u uw diensten aanbieden op ListMinut?

Vergelijkbare categorieën met wandelen met hond

De laatste aanvragen in de categorie Wandelen met hond

Noodoplossing om sommige dagen in de week een middag wandeling te maken (11) - wandelen en eten geven 3 hondjes - Van MA - VR tussen 13u en 14u - Labrador zoekt wandelaar - Mee met de honden gaan wandelen. Ik kan er maar 1 hanteren omwille van operatie. (6) - Honden uitlaat over de middag - Occationeel 2honden wandelen - Cara zoekt iemand om mee te wandelen (7) - blind hondje Figaro rond 21u in tuin laten en helpen binnen komen (18) - Uitlaten van puppy van 4 maanden - Noodoplossing om sommige dagen in de week een middag wandeling te maken (10) - Dagelijks uitlaten van energieke kerel. - Mee met de honden gaan wandelen. Ik kan er maar 1 hanteren omwille van operatie. (5) - Cara zoekt iemand om mee te wandelen (6) - hondewandelaar - Dagelijkse wandeling met Baron - Mee met de honden gaan wandelen. Ik kan er maar 1 hanteren omwille van operatie. (4) - Wandelen met hond. 1 keer per dag maximumen - wandelen in bossen met honden - Sitting en wandelen honden (14) - Noodoplossing om sommige dagen in de week een middag wandeling te maken (9) - Mee met de honden gaan wandelen. Ik kan er maar 1 hanteren omwille van operatie. (3) - Wandelen (38) - INSPRINGEN BIJ WANDELEN, PETSITTING BIJ EIGENAAR - Wandelen overdag met Cavalier King Charles - uitlaatservice per direct - Maltezer heel lief karakter wandeling 4 maal week - Cara zoekt iemand om mee te wandelen (5) - Wandelen (37) - Noodoplossing om sommige dagen in de week een middag wandeling te maken (8) - blind hondje Figaro rond 21u in tuin laten en helpen binnen komen (17) - Op zoek naar een dogsitter/walker 2x dag - Dogsitting - Sitting en wandelen honden (13) - Hondenwandelaar te wilderen - Dieren - Wandelen met de hond - Eten geven en hond uitlaten - wandelen met hond - mila - Noodoplossing om sommige dagen in de week een middag wandeling te maken (7) - Uitlaten van border collie en Mechelse herder - wandeling hond - Wandelen (36) - Uitlaten lieve hond - oppas/wandelen hond - Wandelen me de hond - Wandelen met hond zwarte labrador (weegt 38 kg)kan Nico komen? - Wandelen met de hond - Noodoplossing om sommige dagen in de week een middag wandeling te maken (6) - hond wandelen - Hondenwandelaar - Wandelen met de hond - Cara zoekt iemand om mee te wandelen (4) - Wandelen (35) - Wandelen met honden

Wil u contact opnemen met een van onze dienstverleners?

Het volstaat om een aanvraag te plaatsen. Wij brengen de beschikbare dienstverleners in uw regio op de hoogte. Zij kunnen dan solliciteren op uw aanvraag!

GRATIS voorstellen aanvragen
Gemiddelde prijs
7-11€/uur
Wandelen met hond
Evaluaties
4.95/5 door 780 klanten
Aan het laden